Καλησπέρα αγάπες μου!

Τι μου κάνετε? Πτώμα είμαι, πτώμα. Τι το ήθελα το χθεσινό? Αυτή η Μινιατούρα τα φταίει όλα. Δε ξέρω τι στο καλό μου κάνει. Βουντού? Μάγια? Ενώ δε θέλω να βγω κάθε φορά, τα καταφέρνει κ με πείθει. Πέρα του ότι με έστησε για 100 φορά στο Γκάζι, με κράτησε και μέχρι τις 6 το πρωί για να βρει άντρα!
Για μένα το να περιμένω στο Ga(y)zi μόνη κι έρημη δεν είναι κάτι απλό. Αποτελεί ολόκληρη ψυχανάλυση κ εσωτερική αναζήτηση. «Καλέ κοίτα αυτόν τι κούκλος που είναι, τι μπράτσο είναι αυτό, τι πηδάει αυτή η σκρόφα, πότε θα μου την πέσει κι εμένα ένα τέτοιο κομμάτι, πάλι αυτός εδώ, έλεος αυτός ο πακιστανός με τα τριαντάφυλλα, πως είμαι έτσι, τι μπάζο που είμαι, μάνα γιατί με γέννησες…» κ τέτοια. Αυτά σκεφτόμουν επί 30λεπτο. Πάλι καλά γιατί την προηγούμενη φορά με είχε στήσει μία ώρα. Ολόκληρη συνεδρία!
Μου σκάει μύτη που λέτε με την Κομμώτρια, την Πωλήτρια κ το Γκόμενο της Πωλήτριας. Τι κάνει καλέ αυτός εδώ? Τι ήρθε να κάνει στο scape? Κ δεν λέω να μην έρθει. Να έρθει! Αλλά έτσι που ήταν ντυμένος -V μέχρι τον αφαλό και θεόστενο denim- θα τον έτρωγαν οι λυσσασμένες μέσα σε δέκατα και μετά θα ζητούσε τα ρέστα «τι είναι αυτό το μέρος που με ΦΕΡΑΤΕ!!!». Φυσικά, όπως πάντα, δεν είχα άδικο. Αρχικά από την καλή μου την PR στην είσοδο. Άγριο τσεκάρισμα μέχρι το λούτσο. Πιο κάτω δεν μας ενδιαφέρει.
Τι να κάνει όμως? Μάτι είναι θα πέσει. Δεν το ελέγχεις…
Μπαίνουμε μέσα. Λίγο κόσμο είχε αρχικά αλλά ok. Κανένα πρόβλημα. Πήραμε ποτό, μπήκαμε μέσα να πάθουμε άσθμα από τους καπνούς κ να τσεκάρουμε τις γκόμενες που χόρευαν στο κλουβί. Έλεος! Τόσους γυναικείους κώλους είχα να δω από πέρυσι στο νεανικό Δελτίο του Star. Που πήγαν οι αγαπημένοι μου χορεφταράδες να κάνουμε λίγο κέφι? Τέλος πάντων, η Κομμώτρια, η Πωλήτρια κ ο Γκόμενος της Πωλήτριας δεν αντέξανε και πολύ, την κάνανε καμιά ώρα αργότερα.. Έμεινα κι εγώ, μια Κυρία, με τη Μινιατούρα. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό? Βασανιστήριο! Έπρεπε να κυνηγήσουμε οτιδήποτε κυκλοφορούσε στο κλαμπ από δυο μέτρα κ πάνω για να το καμακώσει. Που πας καλή μου? Μινιατούρα εσύ, γίγαντας αυτός, που θα βγάλετε άκρη? «Τα ετερώνυμα έλκονται» μου λέει. Θα θελες του λέω εγώ. Όλα τα ετερώνυμα σου εδώ μέσα είναι πιασμένα με ομώνυμά τους. Δε βλέπεις τι γίνετε? Γυμναστής με γυμναστή, τραγουδιστής με τραγουδιστή, ντίβα με ντίβα, άσχετος με άσχετο. Νόμοι της φύσης. Τρέχαμε σαν τις παλαβές από εδώ κι από κει. Κοίτα αυτόν, κοίτα τον άλλο, φιλιέται ο ένας, χουφτώνεται ο άλλος. Στερημένη. τς τς τς. Απαξιώ.
Εγώ όμως Κυρία! Είχα τα μάτια μου μόνο σε έναν. Γλύκας, φάτσα, τρελό μαλλί, γαμάτο ντύσιμο. Τον είχα πρωτοδεί εδώ, στα λημέρια μου. Ζωγράφου. Πρέπει να είναι φοιτητής. Έπαιρνε χρήματα από την Εθνική. Αχ αυτή η Εθνική… Δεν περίμενα να τον ξαναδώ κ από τότε όλο μπροστά μου τον βλέπω. Στα Goodys, στον Κάνδαυλο, μέσα στο κλουβί, έξω απ το κλουβί, στη μπάρα. Θεός. Ήταν με αγόρι. Ταίριαζαν πάρα πολύ. Τώρα βέβαια δε ξέρω πόσο θα κρατήσει. Πριν ένα μήνα τον είχα δει με άλλον… Η βραδιά είχε αποκτήσει νόημα για μένα. Μου αρκούσε να τον βλέπω.
Η ώρα περνούσε. Η Μινιατούρα δεν τα κατάφερε να ζευγαρώσει για άλλη μια φορά. Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το άλλο Σάββατο θα έρθει αποτριχωμένη κ με πλατφόρμες. Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν για να γιορτάσουμε τη βασίλισσα του καρναβαλιού!

Υ.Γ: Καθώς γύριζα το πρωί Ζωγράφου με το 608 -είπαμε Κυρία, Κυρία αλλά ΤουΤου γιοκ- είδα και ένα ακόμη παιδί από το scape. Αυτός χόρευε ημίγυμνος. Με κόλασε κι αυτός με το γαμωχαμηλοκάβαλο παντελονάκι του. Λίγο πιο χαμηλά κ θα τα βλέπαμε όλα. Αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα πιο χαμηλά. Ένα φιλάκι στην κοιλίτσα του μου αρκεί...

3 έκαναν μια ευχή...:

mahler76 είπε...

αχ αυτές οι βραδιές στο s-cape με τους φιλενάδους! Ανεκτίμητες. Η μινιατούρα είναι κοντή? Γιατί τραβάω γερές καύλες με τις κοντές!

*gis είπε...

@mahler76
η μινιατουρα είναι αγόρι. ετσι?

mahler76 είπε...

αν ήταν κορίτσι θα ζήταγα προξενιό?

Δημοσίευση σχολίου