Είναι εδώ!

Ναι, είναι πραγματικότητα. Το Μωρό από χθες το απόγευμα είναι Αθήνα. Επέστρεψε μετά της μαμάς κ των παππούδων. Είναι πλέον κ επισήμως φανταααρος. Ορκίστηκε χθες το πρωί κ απ ότι μου είπε εκτυλίχτηκαν σκηνές συγκίνησης κ περηφάνιας. Η γιαγιά του έβαλε τα κλάματα όταν είδε το καμάρι της να ορκίζεται πως θα φυλάσσει την πατρίδα, το έθνος κ την εκκλησία από οποιαδήποτε απειλή. Εξωτερική (Τούρκοι) κ εγχώρια (αδερφές). Έκλαιγε τόσο πολύ μάλιστα που σε κάποια φάση πήγε να τσακιστεί κιόλας όπως έμαθα.

Κάτσε καλή μου. Με ρέγουλα. Άμα πέσεις πάει. Δε θα προλάβεις το εγγονούλι σου γαμπρό και κατόπιν πατέρα. Γιατί έτσι είναι. Με το που γεννιέται ένα παιδί εδώ στην Ελλάδα το προγραμματάκι για τη ζωούλα του είναι κατασκευασμένο. Θα βαπτιστεί καταρχήν Χριστιανός Ορθόδοξος για να μην το φάει ο μπαμπούλας, θα πρέπει να περάσει στο Α. Ε. Ι γιατί πέρασε κ ο εγγονός της κ. Ζαχαρούλας στον 4ο και φυσικά θα πρέπει να παντρευτεί με την εκλεκτή της καρδιάς του για να κάνει παιδάκια κ.ο.κ.

Πόσο θα χαιρόμουν να έβλεπα ένα διαφορετικό σενάριο από αυτό του Φώσκολου. Έτσι για να σπάει η μονοτονία βρε αδερφέ. Και δε μιλώ γι ακραία πράγματα. Όχι! Ας πούμε για παράδειγμα να μπορεί ένας ομοφυλόφιλος άνδρας με το σύντροφό του να υιοθετήσει ένα παιδί, να μη το βαφτίσει τίποτα, να μη του δώσει το όνομα του παππού του, να μη το πιέσει να σπουδάσει κάτι που του έχει ταυλώσει εκείνου. Πόσο θα ήθελα τη γιαγιά (άντε τη μαμά) του Μωρού να ταξιδεύουν γεμάτες χαρά στην Ισπανία για καμαρώσουν το παλικάρι τους που παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς του κ αργότερα να το στηρίζουν για αποκτήσει κι αυτό το δικό του παιδί. Αλλά τι να πεις? Εδώ ο πατέρας μου δεν έβλεπε «Πολυκατοικία» γιατί είναι ανήθικο σήριαλ…

4 έκαναν μια ευχή...:

apparos είπε...

Καλός τα δέχτηκες! Να μας ενημερώσεις για το τυχόν ξεκαθάρισμα! Επίσης την οικογένεια αν την αφήσεις στην πάντα. Δική σου είναι η ζωή, ζεις για σένα και για κανένα άλλο.

Man laying down είπε...

Den kjsero gia anithiko ,kakogousto isos? (omologo pos den ime filos,alla k pali den exo k to pio antikimeniko gousto,5 season top chef exo di )

*gis είπε...

@Man laying down
Δυστυχώς δεν το έχω παρακολουθήσει για να εκφέρω γνώμη. Αναφερόμουν απλά στο ομόφυλο ζευγάρι του σεναρίου το οποίο κ ο πατέρας μου θεωρούσε ανήθικο.

mahler76 είπε...

καυλώς τον δέχτηκες. με αρέσει και το νέο λούκ!

Δημοσίευση σχολίου